Kokouskutsu

Pro Onkamojärvet ry:n vuosikokous pidetään 24.05.2014 Niemisen Urheilutalolla, Hammaslahdentie 1126, 82290 Nieminen, alkaen klo 13.00.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 9 §:ssä määrätyt asiat ja kunnostustoimet, joita tulevina vuosina voitaisiin tehdä, mikäli rahoitus saadaan järjestymään, sekä hallitukselle annettavat valtuudet suunnitella ja hakea hanketukia tuleville vuosille.

Ennen kokousta 12.30-13.00 tarjotaan kahvit.

Pyydämme ilmoittamaan kokoukseen osallistumisesta Tuovi Vaarannalle sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tekstiviestinä puhelimeen 0500 376 018.

 Kokouksen esityslista:

 1. kokouksen avaus, hallituksen puheenjohtaja Martti Tolvanen
 2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa;
 3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus:
 4. hyväksytään kokouksen työjärjestys;
 5. Niemisen ja Sintsin Seudun Kyläyhdistyksen hallinnoimat ja yhteistyökumppanien toteuttamat kunnostustoimet vuosina 2009-2013 ja vuoden 2013 lopulla otettujen vesianalyysien tulokset.
 6. esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajan lausunto;
 7. päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä;
 8. vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksujen suuruudet;
 9. päätetään hallituksen jäsenten ja toiminnantarkastajien palkkioista ja muista korvauksista; 
  aik.päätös: hallituksen jäsenille on päätetty maksaa matkakorvaukset valtion matkustussääntöjen mukaan ja mikäli kuluja on syntynyt,kulut kuittien mukaan. Hallituksen jäsenet eivät ole ottaneet matkakuluja, toiminnantarkastajat eivät ole veloittaneet työstään vaan ovat toimineet talkooperiaatteella. Kulujakaan ei ole syntynyt.
 10. valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet erovuoroisten tilalle 4 §:n mukaan; Jäsenten toimikausi on kolme vuotta, mutta sääntöjen mukaan erovuorossa vuosittain on lähinnä kolmannes. Hallitus arpoo erovuoroiset jäsenet.
 11. valitaan toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja;
 12. Kunnostustoimet, joita tulevina vuosina voitaisiin tehdä, mikäli rahoitus saadaan järjestymään,
 13. Annetaan hallitukselle valtuudet suunnitella ja allekirjoittaa hankehakemukset, jotka sisältävät pykälässä 12 käsiteltyjä kunnostustoimia.
 14. Muut mahdolliset asiat, joista voidaan keskustella mutta ei päättää.
 15. kokouksen päättäminen