Pro Onkamojärvet ry:n vuosikokous pidetään 11.6.2022 Niemisen Urheilutalolla, Hammaslahdentie 1126, 82290 Nieminen, alkaen klo 13.00 (Kartta). Kahvit ovat valmiina klo 12.30-13.00 välisenä aikana.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 9 §:ssä määrätyt asiat ja päätetään Pro Onkamojärvet ry:n jatkotoimista. Hallituksen esitys: Pro Onkamojärvet ry toteuttaa valuma-alueiden ja järvien kunnostustoimia vuoden 2022 loppuun saakka. Vuoden 2023 alusta lähtien Onkamojärvien ennallistoimet ovat osa Osuuskunta Lumimuutoksen toimintaa.

Kokoukseen osallistumisesta pitää ilmoittaa ke 8.6.2022 mennessä Tuovi Vaarannalle sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tekstiviestinä puhelimeen 0500 376 018.

Hallitus

Kokouksen asialista:

 1. kokouksen avaus, hallituksen puheenjohtaja Martti Tolvanen
 2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa;
 3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus ja vahvistetaan paikalla olevat;
 4. hyväksytään kokouksen työjärjestys;
 5. esitetään vuosikertomus, tilinpäätös ja toiminnantarkastajan lausunto;
 6. päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä;
 7. vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio jäsenmaksujen suuruus tänä vuonna entisellään: 30 €/hlö, 50 €/yhteisö ja 100 €/kunta. Jäsenmaksujen ei laskuteta enää vuodelta 2023.
 8. päätetään hallituksen jäsenten ja toiminnantarkastajien palkkioista ja muista korvauksista;
  aik.päätös: hallituksen jäsenille on päätetty maksaa matkakorvaukset valtion matkustussääntöjen mukaan ja mikäli kuluja on syntynyt,kulut kuittien mukaan. Hallituksen jäsenet eivät ole ottaneet matkakuluja, toiminnantarkastastajille maksetaan laskun mukaan.
 9. valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet erovuoroisten tilalle 4 §:n mukaan;
  Puheenjohtaja Martti Tolvanen, varapuheenjohtajan hallitus valitsee keskuudestaan. Jäsenten toimikausi on kolme vuotta, mutta sääntöjen mukaan erovuorossa vuosittain on lähinnä
  kolmannes. Erovuorossa olevat jäsenet varajäsenineen, Martti Kettunen, vara Erkki Mononen.
 10. valitaan toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja; Joensuun Tilintarkastus Oy
 11. Päätetään, että Pro Onkamojärvet ry tekee valuma-alue- ja järvien kunnostustoimia vuoden 2022 loppuun saakka. Vuodesta 2023 alkaen Onkamojärvien ennallistamistoimet ovat osa Osuuskunta Lumimuutoksen toimintaa.
 12. Annetaan hallitukselle valtuudet 11 §:ssä päätettyjen toimintasuunnitelmiin liittyvien toimien toteuttamiseen ja mahdollisten asiakirjojen allekirjoittamiseen.
 13. Muut mahdolliset asiat, joista voi keskustella, mutta ei päättää.
 14. kokouksen päättäminen.